Vitrines, sokkels & productpresentatie
Vitrines, sokkels & productpresentatie

Sokkel & Vitrine

Renzez maakt sokkels en vitrines voor tentoonstellingen, product presentaties en voor ieder mogelijk individueel interieur. De producten verlenen stijl en kwaliteit aan ieder interieur en winkel. In de displays wordt robuust staal gecombineerd met de verfijning van glas in lood; natuurlijke materialen die de displays zowel een elegant als een aards karakter geven. Daar de vitrines en sokkels met de hand worden gemaakt, wordt precisie gegarandeerd en maatwerk mogelijk gemaakt.

Standaard modellen

In de winkelpagina vindt u sokkels en vitrines in meest gekozen en gangbare maatvoering. Het tafelmodel (de vitrine) en de sokkel met/zonder vitrine worden standaard met prachtig doorleefd ‘Pakhuis grenen’ hout aangeleverd. De levertijd van de producten is afhankelijk van het aantal en de uitvoering die u kiest.  Over het algemeen vindt levering met 6 weken plaats.

Zelf samenstellen

De animatie hieronder, laat zien dat de sokkels of vitrines op basis van persoonlijke voorkeur samen te stellen zijn. Het kan zijn dat gangbare maten anders zijn dan u wens is, of u zou het topdek bijvoorbeeld van een ander materiaal voorzien willen hebben, omdat dit beter in uw woning past. Of het nou gaat om de maat van de stalen sokkel, de glazen vitrine, het materiaal van het topdek, of de keuze om de sokkel al dan niet af te werken met hoeken, de keuze is aan u.

Om een duidelijk voorbeeld te geven hoeveel ruimte u heeft in het samenstellen van de producten raden wij u aan het animatie filmpje te bekijken en geven wij een korte opsomming weer.

  • De lengte, breedte, hoogte van de sokkel
  • Met of zonder hoekstukken tegen de sokkel
  • Wanneer gekozen voor een glazen vitrine; de lengte, breedte, hoogte van de vitrine
  • Topdek materiaal, verkrijgbaar: blauwstaal, pakhuis grenen, eiken, verbrand balkenhout in epoxy, leer, jute, underlayment en fluweel.

Afhankelijk van de vraag of opties kan er een meerprijs gelden. Neem alstublieft contact op als u vragen heeft en meer wilt weten over de mogelijkheden.